Beskyt dig selv mod mobilstråling med nyt iPhone-cover

Forebyg mobilstråling med nyt iPhone-coverDet er efterhånden let at fare vild i junglen af iPhone-covers. Hvad end du leder efter beskyttelse til din mobiltelefon i læder, plastik, silikone eller noget helt fjerde, så er det muligt. De fleste steder er det også muligt at sætte sit eget præg på coverets udseende, idet man selv kan designe coverets udsmykning. En ting som de fleste dog ikke har, er evnen til at forebygge og beskytte dig imod mobilstråling.

Nu er et nyt cover på banen. Et cover, der er lavet for at beskytte mobilbrugeren mod den stråling som telefonen afgiver.

Har du fulgt med i debatten om mobilstråling? Det har længe været rapporteret, at mobilstråling kan være skadeligt for forbrugeren. Der bliver sågar forsket i, om strålingen kan være kræftfremkaldende eller ej. Et studie viser, at hjernen reagerer på en tændt mobiltelefon, fordi den afgiver radiofrekvent stråling. Det er en betegnelse for de radiosignaler, som en mobiltelefon benytter til trådløs telekommunikation.

Det omtalte iPhone-cover er udstyret med huller til både mikrofon og højtaler, hvilket gør det muligt at tale med coveret lukket. Laboratorietesten viser, at strålepåvirkningen kan reduceres med helt op til 91 procent. Reduceringen sker med hjælp fra den anti-strålingsmembran, som er indbygget i coveret. Og det betyder altså ikke noget, hvor vidt du bruger telefonen aktivt, taler i den eller den blot ligger i bukselommen.

Mange kender nok til irritationsmomenter ved at tale i telefon med en smartphone. Forbrugerens øre kan blive varmt, skærmen fedtet og på andre covers kan den flap, som man skal administrere samtidig, være irriterende og bøvlet. Disse irritationsmomenter slipper man for nu, fordi man kan tale i sin iPhone uden at åbne coveret.

Er du bekymret for, hvor vidt din telefon potentielt er skadelig for dig selv eller måske dit barn, så er dette nye iPhone-cover helt sikkert en smart måde at føle sig mere sikker på.

Du er velkommen til at dele...Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook