Hver kommune har forskellig alkoholrådgivning

I Danmark kan man få alkoholrådgivning kvit og frit, uanset hvor man bor i landet. Men den gratis hjælp til alkoholproblemerne kan variere en hel del, afhængigt af hvor du bor. Det kan den, fordi hvert enkelt behandlingssted selv vælger, hvad de vil tilbyde deres patienter. Der er dog en række behandlingsformer, som går igen ved stort set alle danske steder, hvor der behandles for alkoholafhængighed. Fakta er nemlig, at de mest klassiske og moderne former for hjælp bliver brugt i stort set alle danske kommuner i Danmark. Derfor kan du, uanset hvor du bor, næsten altid vælge imellem to forskellige behandlingsformer.

  • En antabus behandling, som ikke indeholder decideret alkoholrådgivning
  • En seks-dages behandling, som i høj grad bygger på hjælp fra professionelle

Derfor skal du ikke vælge en løsning uden alkoholrådgivning

Muligheder for gratis alkoholrådgivning varierer.

Mange har et misbrug af alkohol.

Hvis du vælger at tage antabus, kan du gøre det stort set uden rådgivning fra eksperter og behandlere.  Her skal du blot sørge for at tage de piller, der er udskrevet til dig hver dag. På denne måde styrer du selv den behandling, du får. Der er dog en stor ulempe ved, at man ikke får hjælp til at afvikle de mange problemer, som kan være grunden til, at man er blevet afhængig i første omgang. Forskning viser for eksempel, at helt op til 99 procent af dem, der får antabus piller, ikke kommer af med alkoholafhængigheden i sidste ende.

I stedet kan du vælge en behandling som seks-dages-metoden. Her får du på under en uge gjort kvit med mange af de grundlæggende problematikker, som kan gøre, at man drikker for mange øl og for meget spiritus. Her får du mulighed for at få kyndig hjælp, så du også i fremtiden, når du skal stå på egne ben, kan leve en tilværelse uden alkohol. Læs derfor, hvor gode resultater den enkelte behandling har, inden du vælger rådgivning fra. Sidst skal det også pointeres, at du rigtig mange steder kan få gratis alkoholrådgivning, hvis blot du kigger de rigtige steder. Vil du vide mere så kig forbi https://akoholbehandlinger.dk

Du er velkommen til at dele...Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook