Om

Grammus formidler nyheder og trends indenfor sundhed og forebyggelse. Vi er et informationsbureau, som har fokus på at levere interessante og brugbare indlæg fra et nicheområde, der skal være med til, at øge livskvaliteten for mange mennesker. Alle artikler er forfattet af skribenter med viden indenfor sundhed eller sundhedseksperter med praktisk erfaring, som vi har inviteret til at komme med gode råd. Som læser kan du derfor se frem til masser af sundhedsrelaterede indlæg samt guides til bedre velvære, trivsel og livsstil.

Bemærk venligst at vi ikke tilbyder rådgivning til enkeltpersoner. Har du brug for specifik hjælp eller rådgivning, så bedes du tage kontakt til godkendte behandlere, der kan imødekomme din konkrete situation. Vi planlægger dog på sigt, at stille en digital vejviser til rådighed her på siden, med henblik på at hjælpe vores brugere med at finde vej på internettet. Hvornår vores digitale vejviser er klar, kan vi ikke udtale os om men, vi lover at holde vores brugere opdateret, så snart vi har mere information.

Hvis du mener der er et emne som vi bør dække, som du samtidig mener egner sig til informationssitet, så er du mere end velkommen til at sende os en mail. Vi garanterer ikke at alle henvendelser bliver besvaret, men vil kontakte dig, såfremt der bliver behov for dette. Hvis du finder fejl i en af vores artikler, bedes du rette henvendelse til sundhedsredaktionens webmaster, der hurtigst muligt vil imødekomme din hjælp.